top of page

​LEVERING EN RETOURZENDING

LEVERING

Sectie Leveringsbeleid. Laat uw klanten weten wat uw verzendmethoden, verpakkingsopties en prijzen zijn. Geef de voorkeur aan duidelijke en eenvoudige taal om een klimaat van vertrouwen te scheppen en klantenloyaliteit op te bouwen.

Tweede alinea van het gedeelte over uw verzendingsbeleid. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik hier om uw beleid te specificeren en lettertypen aan te passen. Leg hier uw achtergrond uit en presenteer uw activiteit aan uw bezoekers.

UITWISSELING EN TERUGBETALING

Omruil- en restitutiebeleid. Informeer uw bezoekers over de ruil- en terugbetalingsvoorwaarden voor de artikelen die ze op uw site kopen. Vermeld duidelijk uw voorwaarden om een vertrouwensrelatie met uw klanten op te bouwen en hen in staat te stellen in alle veiligheid op uw site te kopen.

 

Tweede alinea van uw ruil- en restitutiebeleid. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik hier om uw beleid te specificeren en lettertypen aan te passen. Leg hier uw achtergrond uit en presenteer uw activiteit aan uw bezoekers.

bottom of page